Plaatselijk Belang Ankum

Agenda

Toneelavond

Toneelavond

Maart 2023

Elk jaar organiseren wij rondom maart een vrolijke toneelavond in de zaal van Het Roode Hert.

Ook in 2022 hebben we deze vanwege Corona geannuleerd.

Herhalingscursus BLS-AED

Herhalingscursus BLS / AED

April 2023

De herhalingscursus BLS / AED vinden 1x per jaar plaats bij Het Roode Hert.

Jaarvergadering

Ledenvergadering

Wanneer de definitieve datum bekend is, zal deze gedeeld worden, evenals het welbekende ‘groene boekje’.

Open groene boekje 2022
Kindermiddag

Kindermiddag

mei 2023

Wat gaan we nu weer doen? Gaan we timmeren, knutselen een activiteit, film kijken? Als u uw kinderen wilt verrassen met actieve, gezellige en leerzame middag, laat ze dan naar de kindermiddag komen. We verzinnen steeds iets nieuws. De kindermiddag is voor jonge kinderen en de basisschooljeugd van Ankum. Ouders zijn natuurlijk welkom en de toegang is gratis.

Beachvolleybal

juni 2023

Op een vrijdag in juni organiseren we een fantastisch beachvolleybaltoernooi bij Manege Gerner aan de Wagteveldweg. Het toernooi start om 18.30 uur. Deelname is op eigen risico. Teams kunnen zich vooraf opgeven. Er kunnen maximaal 16 teams meedoen (min. 3 personen per team).

Schiet- en sjoelavond PB Ankum

Schiet- en Sjoelavond

november 2023

Jaarlijks organiseert Plaatselijk Belang Ankum e.o. in november de jaarlijkse SCHIET- EN SJOELAVOND. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom bij “Het Roode Hert” aan de Hessenweg in Ankum.

Afgelopen jaar waren de onderdelen: Prijsschieten, de schietcompetitie, sjoelen, prijsdarten, de dartcompetitie, spiekers sloan, kortom veel te doen deze avond. Speciaal aan deze Schiet- en Sjoel 2.0 is dat u de kans heeft om zich voor één avond een echte Max Verstappen te voelen. Laat u verrassen! Uiteraard zijn er ook weer mooie prijzen te winnen bij het bekende RAD VAN FORTUIN.

Het wordt vast weer een ouderwets gezellige avond! U komt toch ook?